16 Δεκ 2016

Εορταστικές Εκδηλώσεις



Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, σας εύχεται Καλές Γιορτές και σας προσκαλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου μας.

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, την ημέρα που θα δοθούν οι βαθμοί και οι Α' & Β' Δημοτικού θα έχουν την ενημέρωσή από τις δασκάλες, μην ξεχάσετε να περάσετε από την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου μας για να πάρετε το Φωτογραφικό πακέτο των παιδιών. Κόστος πακέτου για ένα παιδί 10€. Σε οικογένειες με 2 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας συνολικό κόστος 2 πακέτων 18€ και σε οικογένειες με 3 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο μας συνολικό κόστος 18€ (το 3° πακέτο δίνεται δωρεάν από το Σύλλογο). Ώρες πώλησης φωτογραφιών 12:30-16:00.

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 09:30 έως το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό μας στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με πολλές δραστηριότητες και δράσεις για τα παιδιά μας.
Το Σπιτάκι μας είναι το Ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη ...ο οποίος φέτος μας εκμυστηρεύτηκε πως όποιο γράμμα έχει πλήρη στοιχεία στο φάκελό του θα απαντηθεί!
Το Σάββατο στις 17:00 θα ανάψουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας!
Όλες οι δραστηριότητες στο Χωριό είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιδιά! Θα τηρηθεί όμως σειρά προτεραιότητας για όλες τις θεατρικές παραστάσεις και το σινεμά.
Δείτε περισσότερα στη σελίδα μας Χριστουγεννιάτικο Χωρίο 2016
Μείνετε συντονισμένοι με τη σελίδα του Συλλόγου μας στο facebook: https://www.facebook.com/sgk2dm/

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου μας. Κεράσματα και αναψυκτικά ευπρόσδεκτα! Είσοδος ανά παιδί: 2€. ( Ελεύθερη είσοδος στο 3° παιδί). Προαιρετικά Χριστουγεννιάτικη  αμφίεση!!! Σας περιμένουμε όλους κοντά μας με πολύ  κέφι και χορό! Απαραίτητη η συνοδεία γονέα/κηδεμόνα.

Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Το ΔΣ του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων.

Δημιουργία Ιστοσελίδας: Σέβη Ταπεινάκη

Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Γλυκερία Κολώνα