10 Ιουν 2019

Το Σχολείο μας γίνεται πιο όμορφο!!!! (Μέρος 2ο)



Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με την ανάρτηση "Το Σχολείο μας γίνεται πιο όμορφο!!!! (Μέρος 1ο)", έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται οι απαραίτητες εργασίες, για να γίνει το σχολείο μας πιο λειτουργικό και πιο όμορφο! 

Δωρεά του συλλόγου μας στο σχολείο
Με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου διατέθηκαν χρήματα από το ταμείο του συλλόγου για την αγορά και τοποθέτηση προβολικού συστήματος ειδικών προδιαγραφών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου για τις ανάγκες των σχολικών εκδηλώσεων. Το σύστημα χρησιμοποιήθηκε ήδη στην Έκθεση Ζωγραφικής - Παιδικό Βιωματικό Εργαστήρι.

 


Χορηγία του Ψητοπωλείου η Πλατεία!
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων τοποθετήθηκε κουρτίνα συσκότισης πάνω από την πόρτα.

  

Ευχαριστούμε πολύ την Νίνα Τσιαούση Πρίτσου για την ντουλάπα που μας χάρισε. Η ντουλάπα τοποθετήθηκε στο σχολείο και χρησιμοποιείται για το αρχείο του συλλόγου.


Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πεντέλης προχώρησε στις παρακάτω προμήθειες και εργασίες στο σχολείο μας:
  • Τοποθετήθηκαν 5 προβολικά συστήματα και 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε 5 αίθουσες διδασκαλίας. 
  
 

  • Επιδιορθώθηκαν όλα τα κάγκελα του προαύλιου χώρου και τοποθετήθηκαν νέα κάγκελα στον 1ο όροφο του "παλαιού" κτιρίου, ώστε να μην επιτρέπεται η πρόσβαση σε επικίνδυνο για τα παιδιά σημείο.

 

  • Κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε ειδική σιδεριά για την μελλοντική τοποθέτηση ειδικού φωτισμού για θεατρικές παραστάσεις.


  

  • Επιδιορθώθηκε ο μηχανισμός της αυλαίας στο πίσω μέρος της σκηνής.

 

  • Έχουν ήδη αγοραστεί και πρόκειται να τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες καινούριες σαπουνοθήκες για τις τουαλέτες των μαθητών και μαθητριών καθώς και κρεμάστρες για μπουφάν, για όλες τις αίθουσες διδασκαλίας.

Το σχολείο μας άλλαξε... και αλλάζει!!! (...συνεχίζεται την επόμενη σχολική χρονιά!)




Δημιουργία Ιστοσελίδας: Σέβη Ταπεινάκη

Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Γλυκερία Κολώνα