16 Δεκ 2023

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 16-17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 🎄🎄🎄🎅🎅🤶🤶

 Τα Χριστούγεννα, ήρθαν για εμάς λίγο πιο νωρίς!!

Ζήσαμε όλοι μαζί ένα Σαββατοκύριακο, παραμυθένιο.
Γεμάτο δράσεις, κατασκευές, παιχνίδια survivor, χριστουγεννιάτικη ταινία, face painting, foto booth, κατασκευή κεριών.
Στολίσαμε το δέντρο του σχολείου μας, με τα καλύτερα στολίδια, τις ευχές των παιδιών του σχολείου μας.
Κλείσαμε σφιχτά τα μάτια με την ευχή ,οι επιθυμίες που γράψαμε στο γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη, να γίνουν πραγματικότητα.
❄️ Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά του σχολείου μας, που για άλλη μία φορά, μας έδειξαν ότι ο δρόμος για την χαρά είναι απλός ☆.
❄️ Ευχαριστούμε πολύ τους γονείς/ κηδεμόνες του σχολείου μας, που παρόλο τον άσχημο καιρό, ήρθαν και το bazaar μας ξεπούλησε.
❄️ Ευχαριστούμε πολύ την Κα. Φιλίππα και τον Κο. Γιώργο από το Follow your ART , για την φαντασία και την αγάπη που έφεραν μέσα στον χώρο του σχολείου μας.
❄️ Ευχαριστούμε πολύ τον Κο. Άνθιμο και την Κα. Νάνσυ από την ακαδημία Team Wolf 31- Kick Boxing/Gymnastics , η παρουσία τους και τα παιχνίδια που διοργάνωσαν για τα παιδιά ήταν μοναδικά!!!
❄️ Ευχαριστούμε πολύ, την μαμά του σχολείου μας Κα. Φωτιάδου Θεοδώρα Teo makeup artist , που με πολύ αγάπη και αμέτρητα χαμόγελα έκανε μέσα από την τέχνη του face painting μικρούς και μεγάλους, ακόμα πιο χριστουγεννιάτικους.
❄️ Η βραδιά έκλεισε με έναν μαγικό τρόπο, με την παρουσία τους, μας τίμησαν: η σοπράνο Κα Sophia Papadimitropoulou Soprano με την συνοδεία του πιανίστα Κου. Βελεγράκη Άγγελου.
Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν στο μπουφέ μας με γλυκές λιχουδιές, με χυμούς και καφέ.
Τους αναφέρουμε κατά αλφαβητική σειρά:
Αρτοποιείο Βεκρής
Αρτοποιείο Βενέτης Αμαρουσίου
Dalia Ζαχαροπλαστείο Μελισσίων
Fresh Patisserie Χαλανδρίου
The Baker Μελισσίων
Yasamin
Σας ευχαριστούμε
εκ του ΔΣ
























Δημιουργία Ιστοσελίδας: Σέβη Ταπεινάκη

Ενημέρωση Ιστοσελίδας: Γλυκερία Κολώνα